envelope[email protected] phone030-737 11 20

Deze site gebruikt cookies. Privacy

Direct een afspraak maken

 

Welkom op de website van allesoverrechten.nl!

 

Alles over Rechten BV (hierna Alles over Rechten)  is een initiatief van Moderne Meesters Advocatuur B.V. De oprichter van zowel Moderne Meesters Advocatuur BV als Alles over Rechten is van mening dat het recht zo laagdrempelig moet zijn dat een ieder - op basis van de beschikbare informatie – gratis een ruwe inschatting kan maken over zijn of haar rechtspositie. Alles over Rechten wijst iedere gebruiker erop dat op alle vormen van informatieverstrekking door Alles over Rechten de disclaimer van toepassing is.


Door juridische informatie telefonisch of via de website beschikbaar te maken kan een ieder gratis of tegen een zeer laag tarief informatie inwinnen over al dan niet te nemen stappen (tot verder onderzoek). 

 

De ervaring leert dat het opnemen van contact met of het bezoeken van een advocaat een dure aangelegenheid kan zijn. Het is nou eenmaal een dure praktijk geworden, omdat men steeds bereid is geweest die hoge tarieven te betalen. Ondanks dat de consument hier deels zelf schuld aan heeft, valt hierdoor een grote groep binnen de samenleving (vanwege onvoldoende financiële middelen) buiten de boot wanneer zij een juridische vraag of probleem hebben. Voor deze mensen en natuurlijk alle anderen wil Alles over Rechten het recht toegankelijk(er) en betaalbaar(der) maken zoals het recht behoort te zijn. 

 

Uw recht krijgen of halen? Door het grote aantal wetten en regelingen is het lastig te weten wat uw rechten en plichten zijn. Uiteraard heeft u vragen over uw rechten of plichten, maar weet u niet waar u de antwoorden op al die vragen kosteloos kunt vinden. Op deze site proberen wij gratis alle juridische informatie te plaatsen, zodat u de antwoorden op al uw vragen wél kunt vinden. Mocht u het antwoord op uw vraag niet op de site aantreffen, dan kunt u de vraag gerust aan ons team van rechtsgeleerden stellen. Na deze vraag persoonlijk beantwoord te hebben, zorgen wij ervoor dat de kern (rechtsvraag) uit uw vraag wordt gehaald. Wij zorgen dat de essentie uit uw vraag beantwoord en geplaatst wordt. Wij verzekeren u dat uw gegevens niet gepubliceerd worden. Op deze manier kan de volgende persoon dankzij uw vraag het antwoord wél vinden. Op uw beurt kunt u uw voordeel halen uit eerder gestelde en beantwoorde vragen.


Wat kost het?

Alle informatie op de site is voor alle bezoekers gratis. Wanneer een bezoeker informatie wil ontvangen over een juridisch probleem of zijn rechtspositie wil vaststellen kan deze de vraag middels het contactformulier aan ons stellen. Vragen waarover (genoeg) informatie op de site te vinden is worden, vanwege de drukte en onze "informatieve" functie, niet beantwoord. Wanneer informatie ontbreekt, gedateerd of onjuist is weergegeven zullen wij proberen de ontbrekende informatie te plaatsen en daar waar nodig de informatie aanpassen dan wel aan te vullen. Op deze manier streven wij naar een platform waar iedereen alles over zijn juridische vragen kan vinden. 

 

Wanneer een bezoeker van www.allesoverrechten.nl behoefte heeft aan informatie op maat kunnen wij deze informatie verstrekken tegen een financiële vergoeding welke vooraf met de klant wordt besproken. In deze gevallen waarin wij de zaak niet doorverwijzen naar een advocaat hanteren wij geen marktconforme tarieven.

 

Post- en bezoekadres:

Alles over Rechten B.V.
Catharijnesingel 49
3511 GC Utrecht